Dragnea refuza vizita la Bruxelles

N-o fi avut bani de bilet?

Cand a ajuns la aeroport si-a amintit ca a lasat gazul deschis?

A facut pe el si nu avea chiloti de schimb?

Ce putea fi atat de important pentru Dragnea, incat sa refuze invitatia de la Bruxelles? Poate frica de intrebari carora  raspunsurile le stie doar el? Sau poate lipsa de coloana vertebrala de care da dovada in ultimii ani. Nu mi-a fost dat in viata mea de pana acum, sa intalnesc o persoana care sa fie atat de lipsita de scrupule ca acest ,,baron” de rahat. Care sa raspunda intrebarilor jurnalistilor cu o mina de om neprihanit, dar cu un tupeu inegalabil .

Vedeam aseara la stirile Protv un reportaj despre doua femei care au ,,indraznit” sa se planga de faptul ca trebuie sa mai aduca bani de acasa la salariu?

Unde ne trezim fratilor?

Unde sunt drepturile omului la libera exprimare? Nu mai avem voie nici sa ne spunem pasurile?  Vorbeam intr-un articol  pe blogul  meu despre DEMOCRATIE: care? Democratia care iti ia drepturile si -ti multiplica obligatiile.

Ma declar aici , profund dezamagita si scarbita de modul in care toti cei care ne conduc, se cred pe propria lor mosie . Nu stiu cat vor mai continua sa ne trateze ca pe niste imbecili pe care poti sa-i prosteasca cu vorbe. Cand se  vor trezi si marionetele din Guvern? Ei oare nu au copii carora trebuie sa le lase o tara demna? Nu au parinti carora sa le fie rusine de ce fac ei acolo, sus?

Ar trebui sa va crape obrazul de rusine!!!!

Da voua, guvernantilor!!!

Rusine!!!!!!!!!!!!!

Macar aveti bunul simt sa mergeti la Uniunea Europeana cand sunteti chemati si sa vedem atunci pe unde scoateti camasa.Nu va trimiteti trepadusii si slugile pupincuriste sa va inlocuiasca !!!

Romania, incotro ne indreptam?