NU POT SA TAC!!!

 

Nu pot sa tac !!!

Asta e :si sa nu spuneti ca sunt femeie si noi nu ne putem abtine la vorba.

Cum naiba sa taci , cand vezi cate o stire care iti intoarce stomacul pe dos, si-ti vine sa vomiti. Acuma hotarati-va: vreti sau nu vreti familie traditionala?  Adevarul este ca Dragnea , ce viseaza noaptea, in ziua urmatoare propune. Si trepadusii se bucura:parca-i vad cum bat din palme si scandeaza lozinci, de imi  vin in minte  sedintele  UTC , cand ma obligau sa merg, si trebuia sa aplauzi la comanda si sa nu vorbesti impotriva lui nea Nicu Odiosul , ca te lua mama dracului.

Stau si ma intreb, in fiecare zi lasata de Cel de Sus, ce o sa mai scorneasca PSD-ul cu ai sai penali? Sa nu ma intelegeti gresit:nu sunt homofoba si nu am idei preconcepute despre gay. La urma urmei, fiecare trage la ce gaura vrea si nu ne batem noi capsorul cu asta. Dar, intrebarea mea este: este o urgenta pentru Romania sa legalizeze relatiile intre persoane de acelasi sex? Chiar crede Dragnea ca o sa se imbulzeasca sa -si oficializeze relatiile , cand in tarisoara noastra ai fi stigmatizat daca s-ar sti ca joci la cealalta echipa? Inca nu avem educatia necesara, cred eu, pentru a accepta asa ceva. Si nu vorbesc doar despre Biserica , care (cred) ca ar  fi prima care s-ar opune, ci despre omul de rand, prea ocupat si stresat de fuga zilnica dupa o daraba ( bucata) de paine.

In fata lui Dumnezeu toti suntem egali, indiferent de culoare, sex, apartenenta politica sau religioasa, de varsta sau nationalitate, sau de preferintele sexuale . Dar ce este mai important , sau ce ar trebui sa fie important si  guvernantii nostri omit cu buna stiinta:

SA PUNA PE PRIMUL LOC TARA SI PE URMA INTERESELE PERSONALE !!!!                         Vor sa dea compensatii puscariasilor , cand alocatia unui elev este mizera. Vor sa ne faca sa le platim lor concediile si extravagantele. Vor sa ramanem prosti, pentru ca ei sa ne manevreze si sa ramanem slugile lor. Vor sa ingenuncheze  sanatatea si educatia, agricultura, economia, etc. Acuma cred ca o coc lui Mugur Isarescu ca sa-l inlocuiasca cu in analfabet de-al lor , care joaca dupa cum zice ceatara lui Dragnea. Auzi frate aberatie: ca e de prea mult timp in functie!

Pai daca omul isi face treaba bine, ce dracu vreti?

RUSINE!!!

Ce spun oare parintii care si-au pierdut copiii, copiii care si-au pierdut parintii, fratii care si-au pierdut  frati, pentru ca noi sa o ducem mai bine ?

CARE BINE?

Stam pe loc de zeci de ani, sau poate chiar ne-am intors in COMUNISM?

Pentru ca asa mi se pare: ca retraiesc perioada comunista ,cand doar cei de sus o duceau bine, si daca spuneai ceva impotriva oranduirii , dispareai si nu te mai gasea nimeni.  Desi in comparatie cu Dragnea, Ceausescu mi se pare novice.

Parerea mea o stiti: vreau sa aud si parerea voastra!

P.S. Nu fac propaganda: ca nu fac politica, dar o sa-mi spun intotdeauna opiniile , sus si tare, pentru ca am invatat asta de la parintii mei: sa-mi sustin ideile , orice ar fi si sa nu ma las ingenuncheata de cei care vor sa ma oropseasca. De aceea nu tac!

NU POT SA TAC!!!

 

 

http://dacnews.net/actualitate/dragnea-si-tariceanu-nu-mai-vor-familie-traditionala/