Dragi romani de pretutindeni!!!!

Fac un apel catre voi,oriunde va aflati in lume!!!!

Traim vremuri negre, vremuri pe care acum cativa ani nu ni le puteam macar imagina.Vremuri parca venite dintr-un scenariu SF. Fiecare dintre noi trebuie sa fie constient de gravitatea situatiei, in cazul in care aceasta pandemie nu se opreste .Predictiile virusologilor nu sunt deloc imbucuratoare, sunt din cele mai rele.

Fiecare tara in parte ,fie ea din Europa,Asia sau Australia, a luat masuri care tintesc spre o diminuare a transmiterii Covid19.

Respectati indicatiile medicilor si ale specialistilor!!!! Oricare dintre noi putem cadea victima ,asa ca trebuie sa fim responsabili cu viata noastra.

Nu imi plac sloganurile, indiferent de unde vin ,dar:

VIATA NOASTRA E IN MAINILE NOASTRE!!!!!

Respectati prezentul ,ca sa avem un viitor!!!!

Vedeti ca au aparut deja speculantii,oportunistii si hotii.Indivizi fara coloana vertebrala care si-ar vinde si mama pentru un ban in plus. Nu cadeti prada acestora:anuntati imediat autoritatile , nu permiteti  hotilor si pungasilor sa profite de voi!!!

Statul roman ca si celelalte state au luat masuri pentru trecerea cu bine a acestei crize : respectati legea.

Fiti solidari cu cei care zilele acestea lupta in linia intai:medici,asistenti ,infirmieri, pompieri,politisti,armata. Usurati munca lor,ascultand sfaturile lor!

Va doresc sa ramaneti pozitivi,iar cand faceti ceva sa ganditi inainte de zece ori si sa faceti o singura data.

Asa ca dragi romani:

STATI IN CASA!!!!

Doar asa putem opri acest dusman ,Covid19!!!!